“Güneş-Tanrısınin 3 Çift Gözü” ve Anadolu Hiyeroglifi (DEUS)SOL (L.191) ile “Güneş-Tanrısı Kültü” Üzerine Bir İnceleme - Savaş, Savaş Özkan (Fs Günbattı)
Abstract: A Study on “the Eyes of the Sun-God in Three Pairs” and Anatolian Hieroglyphic (DEUS)SOL (L.191) with “the Cult of Sun-God”