Nova quaedam de usu Annalium Shalmaneser III ad historiam biblicam illustrandam - Follet, R.
1. Genus "Annalium" quid sit — 2. Annalium Shalmaneser IIIi qui textus exstent — 3. De diversis "editionibus" Annalium Shalmaneser IIIi — 4. Conclusio: quae methodus sequenda in usu harum Annalium ad historiam biblicam illustrandam.