Archaeologische navorsingen in de omstreken van Persepolis - Vanden Berghe, Louis
Voorlopige verslagen gepubl. door het Orientalisch Centrum Benelux voor het wetenschappelijk onderzoek in het Nabije Oosten, No. 4.