A babilóniak és asszírok orvostudománya, különos tekintettel az osztraka-leletek szövegére - Mérei, Gyula (1957)
Die babylonisch-assyrische Medizinwissenschaft unter besonderer Berücksichtigung der Ostrakatexte; Russ., deutsches und engl. Résumé.