Marmara Bölgesi ve Trakya’da Prehistorik İskân Tarihi Bakımından Araştırmalar (1959-1962) - Kansu, Şekvet Aziz
Türkçe; Fikirtepe, Kemerburzag, Yarımburgaz, Pendik, Yalova, Kanallı köprü, Çardakaltı, Sabuncu bağları, Lalapaşa.