Klasická filologie a orientalistika (Uvahy a podněty k spolupráci) - Segert, Stanislav (1963)
I. Úvodem II. Spolupráce klasické a orientální filologie v minulosti III. Přiklady spolupráce a isolace IV. Možnosti spolupráce klasické a orientální filologie. Deutsches Résumé; Keilschriftforschung pp. 12-13.