Archaeologie der Hethietische rijken - Kampman, A. A.
Karatepe — Kültepe — Alaça Höyük — Kaletepe — Tell Açana — Tell es-Sheikh — Tabara el Arkad — Soğuksu Tepe — Gözlükule — Arslantepe — Karahöyük — Sakçagözü — Polatlı.