Het Akkadische wetboek van Bilalama, koning van Esjnunna - Böhl, F. M. Th.
1. Datering van het afschrift A — 2. Prijslijst en tarieven — 3. Huren en Ionen — 4. Financiële transacties — 5. Huwelijken en huwelijksrecht — 6. Kinderen — 7. Deposito, koop en verkoop — 8. Jus talionis — 9. Slaven en slavinnen — 10. Dieren — 11. Verdere bepalingen.