Measured Plans of Urartian Fortresses - Burney, C. A.
Zivistan – Upper Anzaf Kale – Lower Anzaf Kale – Çaldıran – Muradiye – Deli Çay Kalesi – Zernakı Tepe – Kefkalesı – Kancıklı – Aznavur – Bostankaya.