Megjegyzések a “Fanyűvő Sámson” ikonográfiájához / Remarks on the Iconography of “Samson Uprooting a Tree” - Makkay, János
216-217 English summary; eine Reliefdarstellung in der Basilika von Pécs wird thematisch aus “Gilgamesh and the Ḫuluppu-Tree” erklärt.