Hadászat az ókori Elő-Ázsiában. A XII. Nemzetközi assziriológus találkozó eredményei - Komoróczy, Géza
Das Kriegswesen im alten Vorderasien. Die Ergebnisse des XII. internationalen Assyriologentreffens.