De nominale woordvorming in het Oudbabylonisch der Susa-oorkonden - De Meyer, Léon (1964)
= Jaarboek van het Hoger Instituut voor Oostersche, Oosteuropese en Afrikaanse Taalkunde en Geschiedenis bij de Rijksuniversiteit te Gent 1964.