İlk Üretimciliğe Geçiş Evresinde Anadolu ve Güneydoğu Avrupa - G.Ö. 10500-7000 yılları arası, II. Kültürler Sorunu - Esin, U. (2000)
Anatolien und Südostasien in der Übergangsphase zum Neolithikum - Zwischen den Jahren 10500-7000 v.u.Z., Bd. II. Kulturfragen