Samenvatting van lezingen die door Beigen gehouden werden/Resumé de conférences faites par des belges - Anonymus, A.
esp. H. Limet, Bénédiction et malédiction des pierres dans le mythe Lugal.e; H. Sauren, De slangenstaf in de geneeskunde, 5000 jaren een symbool; L. Vanden Berghe, Die Datierung der Luristān-Bronzen.