Les cylindres-sceaux de l’Asie antérieure du Musée des Beaux-Arts II: Cylindres sumériens, akkadiens et mitanniens / A Szépművészeti Múzeum elő-ázsiai pecséthengerei (Šumer, Akkád és Mitanni pecséthengerek) - Komoróczy, Géza
I = 23:b:247; vier Rollsiegel, Inventar-Nr. 51.2390; 51.2376; 51.2383; 51.1374.