Oud-Iraanse Kunst. Prehistorie. Protohistorie. Gent, Centrum voor Kunstambachten, 26 mei - 26 juni 1966; Brussel, Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis, 1 juli - 7 augustus 1966; Utrecht, Centraal Museum, 2 September - 7 november 1963
flämische Fassung.