Babylon (Indledning – Jordens tavse stemmer – Skriften på væggen – Arven fra fortiden – Efterspil) - Læssøe, Jørgen (1966)
Die stummen Stimmen aus dem Erdreich; Die Schrift an der Wand; Das Erbe aus der Vergangenheit; 86-134 ist Nabonid gewidmet, 135-152 der babylonischen Religion.