כלים חדשים לחקר האוגריתית - Rainey, Anson F. אנסון פראנק יייני כלים חדשים לחקר האוגריתיתLěšonénu 3
אנסון פראנק יייני; New Tools for Ugaritic Study; Jerusalem 5726/1966; Besprechungsartikel von Le Palais d’Ugarit, vol. V; C. H. Gordon, Ugaritic Textbook; J. Aistleitner, Wörterbuch der ugaritischen Sprache. 2. Aufl.; A. Herdner, Corpus des tablettes en cunéiformes alphabétiques découvertes à Ras Shamra-Ugarit de 1929 à 1939; M. Dahood, Ugaritic-Hebrew Philology. – English Summary.