Side dili ile yazısı hakkında notlar ve Side doğu şehir kapısında bulunan yazıt - Darga, Muhibbe
Bemerkungen zur Sprache und Schrift von Side. Die am östlichen Stadttor von Side entdeckte Inschrift; auf 7 Taf.