Een Tilmoeniet te Susa - De Meyer, Leon (1966)
Jaarboek van het Hoger Instituut voor Oosterse, Oosteuropese en Afrikaanse Taalkunde en Geschiedenis 1966; in dem hier erstmals veröffentlichten Susa-Text TS.A/XV.46.