Det første assyriske imperium. Et aspekt - Læssøe, Jørgen (1966)
Kap. 1: De topografiske forhold; Kap. 2: Det ældste Assyrien; Kap. 3: Shamshi-Adad I. (1815-1782); Kap. 4: Shamshi-Adad’s østlige provinser: Iraqisk Kurdistan; II. Rania-sletten (Dasht-i-Bitwain); III. Tell Shemshâra; IV. Shusharrâ, en assyrisk provins; V. Kuwari af Shusharrâ og hans korrespondenter; VI. Klassifikation af Shusharrâ-brevene; VII. Oversigt over de i Shusharrâ-brevene omhandlede begivenheder foretaget ved oversættelse eller referat. af texterne; VIII. Shusharrâ-arkivets relative datering; = Sætryk af Københavns universitets festskrift i anledning af dets årsfest november 1966; 66-68: Konkordanz zwischen SH. und IM.-Nummern; 69-71: Konkordanz zwischen IM. und SH.-Nummern; 84-85: Photo von SH. 809 = IM. 62089; 86: Kopie dieses Textes; 83.87: Übersetzung dieses Textes; 103: Kopie von SH. 891; 104: Kopie von SH. 825.