Hiyeroğlif araştırmaları: 1. Lu vi hiyeroğlif yazıtlı Ekinveren (Tilsevet) Steli; 2. Tünp (Yazılı) hiyeroğlif yazıtı (II) - Kalaç, Mustafa
Hieroglyphische Forschungen: 1. Die Stele mit luwischer Hieroglypheninschrift aus Ekinveren (Tilsevet); 2. Die hieroglyphische Inschrift (II) aus Tünp (Yazili): Belleten 22/127 (1968) 323-330, 5 Taf. (= 8 Abb).