The Cult of Aššur - van Driel, G. (1969)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor in de letteren aan de Rijksuniversiteit te Leiden op gezag van de rector magnificus dr J. Goslings, hoogleraar in de faculteit der geneeskunde, ten overstaan van een commissie uit de senaat te verdedigen op woensdag 12 november 1969 te klokke 16.15 uur; I. The History of the Temple of Aššur; II. The Temple of Aššur: Chapels, Courtyards and Gates; III. Texts Relating to the Cult of Aššur; IV. The New Texts (BM 121206; A 125; A 126); V. Dates and Ceremonies; VI. Personnel and Resources; Appendix I. Two Fragments of Rituals (A 127; A 181); Appendix II. ND 1120 (Iraq 14, pl. 23); Appendix III. An Archive Originating from the Temple Administration.