Hitit Metinlerinde geçen NA4ZI.KIN = NA4ḫuwaši. Kelimesinin Anlamı Hakkında bir Araştırma - Darga, Muhibbe
ersch. 1970; Sur la signification du mot NA4ZI.KIN = NA4ḫuwaši des textes hittites; KUB 38, 12, dupl. 38, 15.