Görög nevek a hettita forrásokban - Harmatta, János
zu den PN Alakšanduš, Tawagalawaš, Laḫurziš, Attar(iš)šijaš, Atpāš, Awajanaš, Gullaš, Malazitiš (ma-la-LÚ), Madduwattaš, Kuklawaš in ihren griechischen Entsprechungen.