Beiträge zum sumerischen Wörterbuch - Sjöberg, Åke W.
a-la, a-li = lalû; a-la-la; a-tar-lá-lá = šutēṣû; gi-til-le = gāmir šipṭi; in-dub = pilka palāku; kadra = kadrû, irbu, ṭātu; ma-dam = ḫiṣbu; sùḫ-saḫ4 igi-sùḫ-saḫ4 = š/saḫmaštu; šár danna ri; šu-ka-ta-sa-a; šu-tu-bu-ur/úr/ul = mirsu; tu-lu, tu-ul; U.PIRIG-tag(-tag) = pašālu; zà-tag = sakāpu; Bemerkungen zu MSL IX.