Elenchus Bibliographicus Biblicus - Nober, Peter (1969)
No. 5036-5265: grammatica hebraica et linguarum affinium; 5281-5291: studia lexicalia accadica; 5342-5347 hethaea etc.; 5798-5990: historia Orientis, margo historiae biblicae; 5991-6290: religio, litteratura et ius Orientis.