İstanbul Arkeoloji Müzelerinde Bulunan Sumer Edebî Tablet ve Parçaları, I / Sumerian Literary Tablets and Fragments in the Archaeological Museum of Istanbul, I. Giriş ve Katalog / Introduction and Catalogue, Samuel Noah Kramer - Çığ, Muazzez (1969)
publ. 1970.