Elen chus Bibliographicus Biblicus - Nober, Peter (1970)
No. 4631-4862: grammatica hebraica et linguarum affinium; 4877-4887: studia lexicalia accadica; 4930-4963: aliarum linguarum; 5362-5946: historia, religio et litteratura Orientisi.