Aspects of Old Assyrian Trade and its Terminology - Veenhof, K. R. (1972)
Gld. 80,-; auch separat erschienen (xxvii-495 p.) unter dem Titel: Aspects of Old Assyrian Trade and its Terminology. Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor in de letteren aan de Rijksuniversiteit te Leiden op geza g van de Rector magnifiais Dr. W. O. Goslings, Hoogleraar in de Faculteit der Geneeskunde volgens besluit van het College van Dekanen te verdedigen op Woendsag 22 Maart 1972 te klokke 16.15 uur.