A tilmuni kereskedelem himnusza. Egy betoldás az “Enki és Ninḫursag” című šumer eposz szövegében - Komoróczy, Géza
Lobpreis des Tilmun-Handels. Eine Interpolation im sumerischen Epos “Enki und Ninhursag”; Bearbeitung von UET VI/1 Nr. 1 Kol. II mit Kommentar; Exkurs zu Ḫarali - Arali - Arallû.