Elenchus Bibliographicus Biblicus - Nober, Petrus (1971)
No. 5005-5295: Grammatica hebraica et linguarum affinium: 5311-5422: Studia lexicalia; 5859-6099: Historia Orientis; 6100-6336: Religio Orientis; 6337-6480: Litteratura orientalis, Jus orientale.