A magyar történettudomány válogatott bibliográfiája 1945-1968 - Anonymus, A. (1971)
Auswahlbibliographie der ungarischen Geschichtswissenschaft 1945-1968; S. 683-688 = Nrn 7622-7686 alter Orient (Mesopotamien, Kleinasien, Iran, Palästina, Phönikien).