Ex obre religionum. Studia Geo Widengren XXIV mense Apr. MCMLXXII quo die lustra tredeeim feliciter explevit oblata ab collegiis, discipulis, amicis, collegae magistro amico congratulantibus - Brandon, S.G.F.; Bleeker, C. J. (1972)
Edenda curaverunt: J. Bergman, К. Drynjeff et H. Ringgren. 2 partes; je Fl. 127.80; auch zum Alten Orient.