Elenchus bibliographicus biblicus - Nober, Petrus (1973)
pars altera; spez. Nr. 5414- 5594 (grammatica ugaritica, accadica, sumerica), 5683-5732 (hethaea, hurritica, urartaea), 5770-5782 (lexicalia accadica) 5860-5896 (hethaea, hurritica, iranica, sumerica), 6718-7448 (historia et religio Orientis).