Településtorténet és kibernetika (Terv Nuzu levéltárának településtorténeti feldolgozásához) - Gaál, Ernö (1973)
Siedlungsgeschichte und Kybernetik (Plan einer siedlungsgeschichtlichen Bearbeitimg des Archivs von Nuzu).