Sumer, Babil ve Assur’Iularda Hukuk, Kanun ve Adalet Kavramları ve Bunlarla Ilgili Terimler - Tosun, Mebrure
Les notions de droit, de loi et de justice en Sumer, Вabylonie et Assur et les termes qui y correspondent.