Van beitel tot penseel. Schrift in het oude Nabije Oosten tentoongesteld in het Allard Pierson Museum bij het veertigjarig bestaan van het Vooraziatisch-Egyptisch Genootschap “Ex Oriente Lux”, Zomer 1973 - Heerma van Voss, M. et al. (1973)
J. H. Hospers, Ph. H. J. Houwink ten Cate, M. Stol, E. Trapman-Labouchere, K. R. Veenhof.