Boğazköy Metinlerine göre Hititler Devri Anadolu’sunun Florası - Ertem, H. (1974)
The Flora of Anatolia in the Hittite Period, Based on Documents from Boğazköy; “Habilitation” tezi olarak sunulmuştur.