Az istenek összessége. Törvényszerüségek a mezopotámiai pantheon egykorú ábrázolásában - Komoróczy, Géza
Die Gesamtheit der Götter. Gesetzmässigkeiten in der Darstellung des Pantheons in Mesopotamien; ungar. Fassung des Vortrags auf der RAI XXI, 1974.