Seltene akkadische Wörter - von Soden, W. (1975)
am/nṣu, atmāṣu, emēšu, kašādum Dtn, larsīnum/larsinnu, neše/alpû, pa’āṣu N und Ntn, pallūru, pa/ennigu, raqqittu, sādīu, salālu, sullulu, sarrāru II, *ṣaṣāru, takākum, ṭerrum, ṭīru.