“Zie dat zijn nog maar de Contouren van zijn Wegen…”. Critische kanttekeningen bij de gebruikelijke voorstelling van het wereldbeeld van het Oude Israël - Houtman, C.
ersch. 1976; questions the standard reconstruction of rain-chambers, pillars of heaven, etc. in Israel and the Ancient Near East.