The Classification of Chadic within Afroasiatic - Newman, Paul (1980)
Rede uitgesproken bij de aanvaarding van het Ambt van Gewoon Hoogleraar in de Afrikaanse Taalkunde aan de Rijksuniversiteit te Leiden op Vrijdag 6 Juni 1980.