De XXVste Internationale Assyriologische Ontmoeting Thureau-Dangin, Berlin 3-7/VII/1978 - Homès-Fredericq, D.
RAI 25; 31-33: Korte inhoud van de lezingen geliouden door Belgen; 34-52: La “coopération”.