Kolekcja sumeryjskich tabliczek klinowych w zbiorach Muzeum Narodowego w Warszawie - Reiche, Andrzej
La collection de tablettes sumériennes au Musée National de Varsovie; Kopie und Bearbeitung von 17 Texten; russ. und franz. Résumés.