Dekoracja architektoniczna świątyń mezopotamskich w drugim i pierwszym tysiącleciu p.n.e. - Miglus, Piotr (1982)
Die architektonische Dekoration mesopotamischer Tempel im 2. und 1. Jahrtausend v. Chr.