Niğde Ulukışla Bolkardağı Kurşun-Gümüş Yatakları ile ilgili Önçalışmalar - Yener, Aslıhan
Engl. Zusammenfassung: Preliminary Research on the Niğde-Ulukişla Bolkardag (silver-lead ore) Mining District.