Pozycia społeczna kobiety w okresie staroasyryjskim na podstawie dokumentów z Kaneš w Azji Mniejszej - Łyczkowska, Krystyna
La position de la femme à l'époque paléo-assyrienne d'après les documents de Kaneš en Asie Mineure.