Város a nomádok szemével, nomád a városiak szemével az ókori Mezopotámiában - Komoróczy, Géza (1983)
Die Stadt mit den Augen der Nomaden, die Nomaden mit den Augen der Stadtbewohner im alten Mesopotamien.