Hitit Çivi Yazılı Belgelerinde Geçen "MU-ti mei̯ani-" Hakkında Bazı İzlenimler - Balcioğlu, Burhan
Quelques observations sur " MU-ti mei̯ani-" qui se trouve dans les documents écrits en cunéiforme hittite.